miksi käydä hierojalla?

Siinäpä vasta kysymys! Moni varaa ajan hierojalle vasta siinä vaiheessa kun pää ei käänny tai hartiajumi hankaloittaa elämää. Hierontaa käytetään usein ensiapuna kivun lievittämisessä ja ylläpitävällä hieronnalla voidaan edesauttaa ei-toivotun kivun tai jumitilan syntymistä tai pahenemista. Hieronta auttaa monesti myös vähentämään stressiä, lisäämään kehon liikkuvuutta, lihaksia palautumaan harjoittelusta, tehostamaan aineenvaihduntaa ja verenkiertoa – ja tottakai  rentouttamisessa.

MINÄ

Olen Jukka Alhovuori ja valmistuin Suomen Hierojakoulusta keväällä 2022 koulutetuksi hierojaksi. Manuaalisessa terapiassa minua kiehtoo se, mistä asiakkaan vaiva voisi johtua. Toisin sanoen en välttämättä keskity vain ongelma-alueen käsittelyyn, vaan pyrin miettimään laajemmin, mikä vaikuttaa mihinkin. Olen vahvasti sitä mieltä, että pelkällä hieronnalla ei välttämättä saada tulosta aikaa. Hieronta on osa ihmisen omaa ”hyvinvointipakettia”, joten asiakkaan omalla aktiivisuudella oman kunnon ylläpitämisessä on todella suuri merkitys.

Vapaa-ajallani tykkään juosta polkuja pitkin, pyöräillä ympäri Jyväskylää tai välillä painella rullasukset jalassa. Myös kuntosalin ovi aukeaa useamman kerran viikossa. Loppuaika meneekin lasten ja perheen kanssa.

HIERONTAPALVELUT

Hieronnassa käytän monipuolisesti eri tekniikoita. Perinteisen hieronnan lisäksi käytän triggerpiste- ja lihaskalvokäsittelyä sekä urheiluhieronnan tekniikoista mobilisoiviin menetelmiin. Asiakasta aina kuunnellen ja yhdessä sopien.

Sen lisäksi, että tarjoan hierontapalveluita omalla toimipisteelläni, teen myös yrityskäyntejä sopimusasiakkaideni luona. Voimme katsoa yrityksellenne sopivan, toistuvan hierontapäivän, jolloin henkilökuntanne voi varata itselleen ajan työpäivänsä lomasta. 

Kiinnostuitko palvelusta? Lue lisää täältä!

 

asiakkaideni suusta kuultua

Napakat ja varmat otteet! Tykkäsin!
mies
43 v
Jälleen kerran apua hieronnasta. Tästä on taas hyvä lähteä hiihtoladulle.
nainen
37 v
Suuri helpotus hartia-niskajumiin. Nyt taas pää kääntyy.
Nainen
32 v

hinnasto

Tutustu myös ruoka pajaan

Rentoa ja rehtiä ruokaa juhliisi

Juhlat tulossa ja tarjoilut hakusessa? Anna minun auttaa.