ruoka paja mukana luomassa ikimuistoisia hetkiä

Perhepiirin, ystävien tai pienten yritysten rennot juhlat ansaitsevat arvoisensa tarjoilut. Kun tarjottava ruoka täydentää elämystä tai tapahtumaa, voidaan luoda ikimuistoisia kokemuksia. Konstailematon ja kauden raaka-aineista tehty ruoka on ilo niin mahalle kuin silmälle.

 

Pajamestari Jukka

Terve! Olen yhden miehen yrityksen ainoa työntekijä, keittiömestari / Pajamestari Jukka Alhovuori. Keittiöalan kokemusta minulta löytyy parinkymmenen vuoden edestä. Mielestäni ruoka on parhaimmillaan silloin kun aidot maut pääsevät oikeuksiinsa – liikoja konstailematta.

Cateringin lisäksi teen säännöllisesti myös ruokastailauksia. Tarjoamani palvelu sisältää reseptiikan suunnittelun, annosten toteutuksen, stailauksen ja viimeistelyn kuvauksia varten. 

 

juhlat perheen tai ystävien kesken vai yrityksen oma tapahtuma?

Onko perheessäsi tai ystäväporukassa tulossa juhlat? Tarvitsetteko  tarjoiluja työpaikalle kokoukseen tai vaikkapa virkistysiltaan? Kaipaatteko häihinne iltapalaa? Oli kyseessä sitten pienen porukan illanvietto tai työkavereiden kesken vietetty lounashetki, niin ruoka on parasta yhdessä nautittuna.

Jokainen ruoka oli makuelämys ja kokonaisuus kiteytyi täydellisesti yhteen! Jukka on ammattitaidon lisäksi aivan mahtava ja lämmin persoona. Perheestänikin oli aina joku keittiössä juttelemassa Jukan kanssa. Kiitos ja erittäin lämmin suositus! 🙂
Hanna

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

suoraan asiakkaiden suusta

Ruoka oli tosi hyvää, suosittelen!
Olli
Synttärivieras
Erityisesti ruoassa ilahdutti sesonkiajattelu, intensiiviset syksyiset maut ja mikä parasta, lapset / nuoret jotka usein vieroksuvat liharuokia kommentoivat kaikki: "Hyvää lihaa" ja ottivat lisää. Ihanat maut, osallistuva, iloinen kokki. Kiitos!
Päivi ja j-p
Juhlavieraat
Loistavat ruoat ja täydellinen kokonaisuus.
Juhlavieras